Kinder Trends

Modeblog Online

De hipste merken voor tieners en kids!

Wie in de klas een goede indruk wil maken, moet wel de laatste mode trends rocken. Gelukkig hoeft dat niet ingewikkeld te zijn. Maar een paar items van de populairste tiener kleding merken van nu zit je ongetwijfeld goed. In deze blog zet ik een aantal hippe merken voor tieners op een rijtje voor deze zomer!  

1 Adidas

Het in Duitsland gevestigde merk Adidas staat bekend om hun schoenen. Maar Adidas verkoopt ook sportieve jassen, shorts, broeken en t-shirts, die veel tieners zullen enthousiasmeren. Bovendien biedt Adidas goede kwaliteit kleding, waardoor het langer mee gaat dan andere merken. Daardoor hoef je minder vaak wat nieuws te kopen. Voor tieners met een beperkt budget is dat een belangrijke afweging.

2 Billabong

Het merk Billabong komt uit Australië. Niet vreemd dus dat het merk zich richt op surf geïnspireerde kleding. Maar je hoeft geen surfer te zijn om te kunnen genieten van deze casual kleding. Met een setje van Billabong zijn tieners in een klap klaar voor de zomer.

3 Champion

Champion biedt een combinatie van streetwear en sportkleding. In 2019 maakte het merk tevens een comeback voor jongvolwassenen, die de nineties retro vibe weer opzoeken. Champion biedt coole en comfortabele basic sweatshirts en joggingbroeken. Door de eenvoud is het merk makkelijk te combineren met andere brands.

4 Dickies

Dickies is een typisch Amerikaans merk en favoriet voor veel werkuniformen. Dickies maakt ook jeans, die net even anders zijn dan je reguliere Levi’s of Jack ’n Jones broeken. In de zomer van 2021 is kleding geïnspireerd op werkuniformen super trendy. Dat maakt ook Dickies een top merk voor deze zomer.

5 Black Bananas

Met de lijn black bananas kids biedt Black Bananas tegenwoordig voor iedere leeftijdscategorie trendy kleding aan. Black Bananas staat bekend om de sportieve streetwear en trainingspakken. Met een trainingspak van Black Bananas kun je gerust hip de straat op. Combineer de look met een hippe fanny pack om je look helemaal af te maken.

6 Hugo Boss

Hugo Boss heeft een speciale lijn voor tieners uitgebracht: Hugo Boss Kids. In deze comfortabele, stretchy kleding kunnen kinderen en tieners zich vrij bewegen. De kleding biedt stijlvolle en sportieve wear, die zowel in de gymzaal als in de klas gedragen kan worden.

Sportiviteit, flexibiliteit en comfort: drie kernbegrippen die centraal staan in de Hugo Boss Kids collectie deze zomer. Na de lange periode van binnen zitten tijdens de coronapandemie, is het tijd om eropuit te gaan en te bewegen. Met deze sportieve mode onderstreept Hugo Boss het belang van sporten en voldoende beweging. Een belangrijke les voor kinderen en tieners, wat deze kleding perfect uitstraalt.