Kinder Trends

Modeblog Online

Armbandjes voor mannen

Tegenwoordig zie je steeds meer mannen met armbanden. Geen glimmende parelarmbandjes natuurlijk, maar stoere armbanden van leer. Mannen hebben namelijk een veel beperktere keuze in accessoires, en dat is eigenlijk best jammer. U heeft natuurlijk het klassieke horloge, maar dat is niet altijd waar u naar op zoek bent om uw outfit af te maken. Gelukkig zijn daar de heren armbanden. En met de opkomst van de leren armband dat blijft ook nog wel even zo.

 

Een subtiele toevoeging

Met name de wat dunnere armbanden zijn voor iedere situatie geschikt. Of u nu in een pak naar een trouwerij gaat, of gewoon een avondje gaat stappen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gevlochten armband. Afhankelijk van de dikte kunt u hem ook gewoon bij een horloge dragen. Gaat u een armbandje kopen? Houdt daar dan rekening mee!

 

Echte stoere armbanden

Er zijn ook dikkere leren armbanden. Die vallen wat meer op en zijn vaak afgewerkt met staal of zilver. Als u altijd een horloge draagt is dit misschien een minder interessante oplossing. Een dikke armband en een horloge is vaak iets te overweldigend.

 

En zilver of staal dan?

Met zilveren en stalen armbanden is natuurlijk niets mis. Maar deze armbanden zijn vaak minder subtiel, en kunnen niet overal bij gedragen worden. Vooral de combinatie met een horloge is dan vaak net iets té. Toch blijven ook deze soorten armbanden redelijk populair onder mannen.