Kinder Trends

Modeblog Online

De leukste babyaccessoires voor 2021

quapi

De zomer is weer in aantocht en ook deze zomer zijn er weer veel leuke mode trends voor je baby. Wil jij ook altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Lees dan snel verder, want in dit artikel vind je een aantal leuke babyaccessoires die populair zullen zijn deze zomer en die zeker niet mogen ontbreken in de kledingkast van je baby.

quapi

Zonnebril van quapi

Een zonnebril van quapi ziet er niet alleen super hip en leuk uit, het beschermt je kindje ook nog eens goed tegen de UV- straling. In de zomer schijnt de zon meer en is de UV- straling sterker. Het is dus erg belangrijk om je baby hier tegen te beschermen. De quapi zonnebrillen heb je in verschillende soorten en kleuren. Je hebt bijvoorbeeld gewone ronde glazen, maar er bestaan ook brilglazen in andere vormen zoals hartjes of sterretjes vorm.

Zonnehoedjes

Je hebt zonnehoeden in verschillende kleuren en patronen. De verschillende patronen zijn de laatste tijd erg populair. Ze zien er lekker opvallend en mooi uit. Het kan de outfit van je kindje helemaal af maken. Ook zijn deze zonnehoedjes net als de zonnebrillen goed voor de bescherming tegen UV- straling. De zonnehoedjes beschermen het hele gezicht en hoofd van je baby tegen de zon. Deze geven dus meer bescherming tegen de zon dan alleen een zonnebril. De zonnehoedjes zien er dus niet alleen leuk uit maar geven je kindje ook de juiste bescherming tegen de zon.

Hoofdband

Deze hoofdbandjes staan super leuk en schattig bij je baby. Je hebt ze in verschillende soorten, kleuren en prints. Bij sommige hoofdbanden zit nog een klein strikje of knoop aan de voorkant. Het is leuk om de print of kleur van de hoofdband terug te laten komen in de kleding of in andere accessoires van je baby. Zo is de outfit van je kindje helemaal op elkaar afgestemd.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en dat je aan de slag kunt gaan met mijn tips!