Kinder Trends

Modeblog Online

De outfit tot een hoger niveau tillen

Een outfit is pas af wanneer alle onderdelen elkaar complimenteren. Een makkelijke manier om dit te bereiken is door goed te kijken naar de accessoires en de schoenen. Toch is het makkelijker om de kleren af te stemmen op de tas en schoenen. Dit is omdat men vaak meer keuzes heeft als het gaat om het shirt en de broek. Daarom kiezen veel mensen voor tijdloze schoenen en tassen die makkelijk iedere outfit tot een hoger niveau tillen. Als het gaat om schoenen zijn er type schoenen die makkelijk te combineren zijn met veel outfits. Zo kan je met een witte bloes en een beige broek de outfit afmaken met blauwe mocassins. Deze schoenen zijn naast heel comfortabel ook duurzaam waardoor het een goede aankoop is voor iedere schoenen rek. 

De geschiedenis van de mocassin

Maar wat zijn mocassins dan precies? De geschiedenis van de mocassin start in Noord-Amerika waar deze werden gedragen door de inheemse volkeren. Vanwege de kolonisatie kwamen de schoenen ook terecht in Europa. Deze werd aangepast voor de Europeaan waardoor het een vrijetijdsschoen werd die ook modieus is. Tegenwoordig heeft het schoeisel een zomerse uitstraling die wordt afgewerkt met leer en suède. De leren binnenzool maakt het tevens mogelijk om de schoenen met blote voeten te dragen. Dit maakt het nog makkelijker om deze aan en uit te doen als er bijvoorbeeld een strandwandeling wordt gemaakt. 

De voordelen van de mocassin

Van de inheemse volkeren tot aan de moderne mens is de mocassin dus een populaire keuze geweest. Tegenwoordig zijn de schoenen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren waardoor de keuzes eindeloos worden. Verder maakt de leren zolen het mogelijk om de schoenen in een mum van tijd aan en uit te doen. Dit maakt het de ultieme zomerschoen, een die beide functioneel en modieus is. 

Bron: https://moccasino.com/nl/