Kinder Trends

Modeblog Online

Fabienne Chapot kleding; romantisch, stoer en alles daar tussen in!

Fabienne Chapot kleding

Fabienne Chapot is ontwerpster en oprichtster van dit eigenzinnige en stijlvolle modemerk uit hartje Amsterdam dat trots haar naam draagt. Fabienne ontwerpt ready-to-wear-kleding voor vrouwen zoals zijzelf; vrouwelijk, sterk en een tikkeltje eigenwijs. Je goed voelen en er goed uit zien, laten zien wie je bent en waar je voor staat, daar gaat het om bij het ontwerpen van haar collecties.

Fabienne Chapot kleding

Modieus en tegendraads

De outfits van Fabienne Chapot vallen op door het gebruik van prachtige kleuren, bijzondere prints en geweldig oog voor detail. Modieuze kleding die tegelijkertijd tegendraads is. Fabienne Chapot volgt zeer zeker niet alleen de laatste trends op, ze ontwerpt trends! Teruggrijpend op het verleden haalt ze inspiratie uit vintage films, bijzondere collector’s items en dienen klassieke iconische vrouwen haar tot voorbeeld.

Unique pieces

De kracht van Fabienne Chapot kleding is dat het unieke stukken zijn die je lang zult blijven koesteren in je kledingkast. Het merk lanceert twee volledige collecties per jaar die ieder bestaan uit vijf ´chapters´, zoals ze ze zelf noemt. Je kunt de kleding uit eerdere collecties tot in het oneindige blijven combineren met je nieuwste aanwinsten en daarmee je eigen mood, creativiteit en persoonlijkheid laten zien.

Ambacht en duurzaamheid zijn fashionable

Ambacht is niet saai, maar staat bij Fabienne Chapot kleding voor pure kwaliteit, aandacht en liefde voor haar klanten. Zo worden alle prints ontworpen in Amsterdam op een ambachtelijke manier met pen en penseel. Dit maakt de kleding persoonlijk, speciaal en vol van positiviteit. En hoewel de kledingindustrie niet bekend staat om haar duurzaamheid en sociale betrokkenheid kan je er bij de kleding van Fabienne Chapot van op aan dat ze alles in het werkt stelt om haar prachtige designs zo groen mogelijk te produceren. Werken onder waardige werkomstandigheden voor iedereen betrokken bij het productieproces is haar devies. Dat draagt wel zo lekker!

Verwen jezelf dus maar een keer met een prachtige nieuwe outfit van Fabienne Chapot. Je hebt het verdiend, toch?