Kinder Trends

Modeblog Online

Gave spijkerbroeken trend

Er zijn massa’s spijkerjassen, jurken en natuurlijk je favoriete jeans in verschillende wassingen. Maar als het erom gaat te beslissen welke kleur denim je dit seizoen wilt dragen, hoef je er gelukkig niet één te kiezen.

Multi tone denim trend

Van voor naar achter, van linkerbeen naar rechts, onze nieuwe favoriete denimstukken zijn in twee wassingen in elkaar gezet. De multi-tone trend is niet nieuw — we hebben contrasterende kleuren gezien op breigoed, jurken en zelfs schoenen — maar als het wordt toegepast op denim, zou het meer benaderbaar kunnen zijn.

Deze trend houdt vast aan de klassieke denimwassing, waardoor deze jeans subtieler is dan een levendige monochrome broek. Het is de gemakkelijkste manier om je simpele jeans en T-shirt naar een hoger niveau te tillen.

Merken als ELV Denim en PME LEGEND JEANS hebben hun oude jeansversies omgetoverd tot ideale upcycled jeans met een unieke feel.

Combinaties maken

Je kunt jeans matchen met verschillende kleding. Je kunt jeans combineren met een mooi shirt of een warme trui. Hoewel jeans synoniem staat voor hard werken en robuustheid, laten we eerlijk zijn, ze zijn niet de beste in je echt warm houden, wat dus ideaal is voor de zomer en in de winter kun je een thermolegging aandoen als je het koud hebt. Toch zijn ze een must-have in je garderobe tijdens de koudere maanden en overal daar tussenin.

Op zoek naar gave jeans? Shop dan bij open32.nl