Kinder Trends

Modeblog Online

Hatland, hoeden, petten en mutsen voor ieders stijl

Bij Hatland hebben ze de slogan ‘More than just a hat’. En inderdaad, de hoofddeksels van dit label zijn niet zomaar een pet of een muts. Het zijn echte pronkstukken die jouw persoonlijkheid benadrukken. Dankzij de bijzondere ontwerpen, de diverse stoffen waaruit je kiest en een waaier aan kleuren, geef jij aan je outfit een extra cachet. Bekijk je stijl en kies je Hatland hoofddeksel. De keuze bij dit hoedenmerk is zo uitgebreid dat je de luxe hebt om kieskeurig te zijn. Je wilt dat ene hoofddeksel dat precies bij die ene broek, schoenen of handtas past? Je vindt ze dan ook gegarandeerd bij Hatland.

Een rondleiding in het aanbod

Als je op de website van Hatland rondkijkt, waan je je in een heus grootwarenhuis van hoofddeksels. Bij de mutsen vind je de klassieke gebreide mutsen. Maar je vindt er even goed baretten en pilotenmutsen. Wil je een muts met oorflappen, een muts met een mooie ponpon of zoek je een band om je voorhoofd te beschermen tegen de kou? Dit label heeft het! Bij de petten zit je dan weer goed voor geklede petten, baseballpetten, schipperspetten, een trucker cap of een army cap. En bij de hoeden is het helemaal een feestje. Zomerhoeden, winterhoeden, hoeden in stro, hoeden in leer, katoen, linnen of vilt, het zit allemaal in het aanbod. Een hoed om te pronken bij je vriendinnen, een hoedje om te gaan vissen of een hoed om te wandelen, een strandhoed, vintage hoed, een gleuf hoed of een fedora hoed, dit rijtje is nog helemaal niet volledig.

Maak je outfit helemaal af

Al deze leuke hoofddeksels zijn ook nog eens in diverse kleuren te verkrijgen. Dit hoedenmerk heeft daarbij ook nog handschoenen in leer, stof, suède en wol. Het kan niet op! Ga gerust op de website op ontdekking. Je creëert je eigen stijl, opvallend of discreet, en dit aan voordelige prijzen. Je outfit krijgt plots een andere look als je een mooi Hatland hoofddeksel toevoegt.