Kinder Trends

Modeblog Online

Heb je kleine kinderen? Dan kun je niet zonder luiers!

Als er iets is waar je er nooit genoeg van hebt als je kleine kinderen hebt, dan zijn dat luiers. Je kunt een goede Pampers aanbieding gewoon niet weerstaan. Heb je meerdere kinderen, dan heb je ook nog eens te maken met luiers in verschillende maten. Het verschonen van luiers is een steeds weer terugkerende klus. De ene keer is het zo gebeurd, de andere keer moet je je kind helemaal in bad doen (en jezelf ook). Want het kan nog wel eens een smeerboel worden. Het is wel fijn dat je een luier niet meer zelf hoeft te wassen, te drogen en te strijken. Dat werkte misschien prima voor eerdere generaties, maar het is veel fijner om een luier snel dicht te kunnen vouwen en in de daarvoor bestemde container of prullenbak te doen.

Luiers zijn er in veel verschillende maten

Het is namelijk niet te voorspellen wanneer jouw kind besluit om dag en nacht droog te blijven en zindelijk te worden. Het kan een tijd goed gaan, maar soms gaat je uk zo op in zijn spel dat plassen gewoon wordt vergeten. Ook kan het zomaar zijn dat je kindje het eng vindt om naar het toilet te gaan. Als tussenoplossing kun je dan, natuurlijk, het welbekende potje gebruiken. Maar neem je dat mee als je een dagje weg gaat? Of kies je dan alsnog voor een luier?

Vul je luiertas steeds weer bij

Er is maar weinig zo vervelend als onderweg zijn en er achter komen dat je de luiers bent vergeten. Het is dus verstandig om, zodra je thuiskomt van een uitje, je luiertas eens onder de loep te nemen. Zitten alle voorraden er nog voldoende in? Niet alleen luiers, maar ook billendoekjes, snoetenpoetsers en crème tegen luieruitslag moet je op voorraad hebben. Sta je op het punt om de deur uit te gaan? Doe dan nog even een laatste check en neem een flesje of een potje met eten mee. Beter mee verlegen dan om verlegen, toch?

Niet iedereen kiest voor hetzelfde merk

We kunnen allemaal wel wat luiermerken noemen. Pampers is toch nog steeds het meest bekende merk waar veel ouders voor kiezen. Dit merk heeft dan ook, door de jaren heen, bewezen dat het een goed merk is. Maar wat nu als jouw kindje juist deze luiers niet fijn vindt? Dan zijn er nog andere merken waar je uit kunt kiezen. Je vindt al deze merken in de webshop. Ze worden gewoon bij je thuis gebracht!