Kinder Trends

Modeblog Online

Hoe je verschillende handtassen stijlt

Met zoveel verschillende handtas stijlen die er zijn, kan het moeilijk zijn om te kiezen welke handtas het beste is voor de gelegenheid, of welke handtas het beste past bij je outfit. Natuurlijk, de klassiekers zoals Chanel tassen zijn altijd een geweldige optie, maar er zijn veel meer waaruit je kan kiezen. Je handtas hoeft niet een “grab and go” accessoire te worden; je kan in staat zijn om je handtassen te stijlen en zo een verschil te maken in je outfits. In dit artikel kijken we naar hoe je een aantal van de meest voorkomende handtas types die er op het moment in stijl zijn stijlen.

Crossbody Tas

Crossbody tassen komen in een assortiment van verschillende stijlen en kleuren, en dit maakt ze gemakkelijk te stylen hoog of laag, afhankelijk van de situatie. Een zoete witte crossbody tas in de ploeg met een bloemenjurk is een fantastische keuze in het voorjaar of de zomer. Crossbody tassen zijn ook zeer veelzijdig in het feit dat ze kunnen worden gebruikt op de schouder of over het lichaam, afhankelijk van je outfit en voorkeur.

Rugzak

Omdat rugzakken vrij veelzijdig zijn, is het gemakkelijk om er een te stylen met de meeste outfits. Wat je wel nodig hebt om voorzichtig te zijn is de kleur en stijl. Het combineren van de juiste kleuren kan je outfit er heel goed uit laten zien. Als je moeite hebt om je rugzak te matchen met outfits, bekijk dan cheat’s gids voor de ultieme kleurencombinaties.

Bij Maes & Hills kan je meer soorten tassen vinden waarmee je je kan oriënteren voor jouw perfecte outfit match. Of je kan natuurlijk de perfecte tas die je hebt gevonden bij de Maes & Hills Collection aanschaffen! Zo ben je met je perfecte tas voorbereid op elk avontuur dat je tegemoet gaat.