Kinder Trends

Modeblog Online

Jij wil nooit meer stoppen met lopen met deze fantastische meisjes schoenen!

meisjes schoenen

Het is altijd leuk om jezelf eens de zoveel tijd op iets moois te trakteren. Een lekker ijsje met discodip of een nieuwe gadget waarmee je de show steelt: je kan het zo gek niet bedenken. Het is nog veel leuker om jezelf te verwennen met een gloednieuw paar schoenen. Schoenen zijn voor veel vrouwen een essentieel onderdeel van hun outfit, ze kunnen je outfit een flinke boost geven als deze vrij neutraal is, maar ook juist wat milder stemmen als je al een vrij heftige outfit draagt. Deze veelzijdigheid maakt schoenen een zeer populaire accessoire waar je maar niet genoeg van kan hebben. Hieronder bespreken we daarom een aantal modieuze meisjes schoenen die volgend jaar een echte hit zullen zijn!

meisjes schoenen

 Stoere biker boots

Een trend die je volgend jaar heel veel gaat zien op het gebied van meisjes schoenen zijn stoere laarzen. Een paar biker boots mogen dus echt niet in je garderobe ontbreken. Deze schoenen zitten vaak ook nog eens onwijs comfortabel, dus dat is mooi meegenomen. Met biker boots kan je jouw outfit een rauw randje geven. Zo zie je er dus uit om door een ringetje te halen, zonder dat je hier al te veel tijd en moeite in hebt gestoken. Ideaal!

 Luxe loafers

Een paar prestigieuze loafers mogen niet ontbreken in jouw kledingkast. Dit soort schoenen kan je eigenlijk overal bij dragen, ze zijn enorm veelzijdig. Een jurkje wordt er bijvoorbeeld formeel door, maar een mom jeans krijgt zo een iets minder informeel karakter. Je kan dus erg mee spelen om zo het effect te creëren wat jij wilt.

 Een paar kleurrijke sandalen

In de zomer is het leuk om wat extra kleur te dragen, om zo uit te stralen dat jij dol bent op de zonnige zomerdagen. In de zomer is alles vaak net wat fleuriger, je ziet dat ook terug in het landschap, leuke strandtentjes bijvoorbeeld met een groot spandoek in alle kleuren van de regenboog. Het is gaaf om deze trend door te pakken in jouw schoenen. Met een paar gekleurde sandalen doe je dit absoluut. Een ware musthave!