Kinder Trends

Modeblog Online

Leuke cadeaus voor een newborn

Wanneer een kennis, vriend, of familielid bevallen is van een kindje is het uiteraard wel zo leuk om een presentje te geven. Bij een zwangerschap komen al een heleboel cadeaus kijken en daarom kan het wel eens lastig zijn om een origineel cadeau te bedenken. Het is namelijk wel zo leuk om een cadeau te geven wat het nieuwe gezin nog niet heeft en waar zij misschien ook langere tijd iets aan hebben. Lees vooral door voor een aantal van dit soort leuke ideeën. 

Gepersonaliseerde cadeaus

Wanneer je een persoonlijke touch aan je cadeau wilt geven, is het wellicht wel handig om even te wachten tot je ook de naam van de baby weet. Veel ouders maken de naam natuurlijk pas bekend wanneer het kindje ook daadwerkelijk geboren is. Vaak genieten de ouders ook eerst even zelf van hun newborn, dus dit geeft jou de tijd om een cadeautje te regelen. Weet je namelijk de naam van het kindje, dan kun je bijvoorbeeld gepersonaliseerde slingers geven! Je kunt dan de naam van het kindje op de slinger laten zetten, en deze kunnen natuurlijk gewoon elk jaar op de verjaardag weer gebruikt worden! 

Bij een newborn komen natuurlijk veel spullen kijken, flesjes, knuffels, speentjes en noem maar op. Om dit allemaal mee te kunnen nemen is een tas nodig. Jij kan dan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde tas cadeau doen! Door gebruik te maken van drukwerk kan je namelijk helemaal zelf bepalen wat er op de tas komt te staan. Zo kun je kiezen voor het bedrukken van een opvouwbare tas! Deze tas is namelijk ook handig mee te nemen wanneer er nog niks in zit! Praktisch toch. 

Cadeaus om van te leren

Hoogstwaarschijnlijk zal het nieuwe gezin overladen worden met schattige knuffeltjes. En we moeten toegeven, die zijn ook wel erg leuk. Maar wellicht is het leuker om iets te geven waar de baby écht wat aan heeft. Zo zijn er namelijk best wat cadeaus te bedenken waar de baby van kan leren. Waarschijnlijk moet het kindje dan eerst nog wel even wat ouder zijn. Je kunt namelijk denken aan kleine puzzeltjes, bijvoorbeeld met blokken, of speelgoed wat het kindje helpt om de motoriek te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan rekjes met kralen en speelgoed met verschillende materialen en vormen. Mocht het kindje nog wat ouder worden, dan kunnen stapelstenen heel leuk zijn! Op die manier kunnen ze zich namelijk op een speelse manier ontwikkelen op gebied van beweging. Wil jij speelgoed geven dat gepersonaliseerd is? Ook dat is mogelijk! Kijk op bedrukken.nl voor alle mogelijkheden wat betreft drukwerk!