Kinder Trends

Modeblog Online

Op zoek naar wasparfum?

Een fijn fris geurtje bij uw schone was? Dan is de wasparfum van wasgeurtje een perfecte oplossing! wasgeurtje is een luxe wasparfum, rechtstreeks uit Italië. De parfum zorgt voor een nieuw, kindvriendelijk en milieubewuste geursensatie bij uw schone was. De parfum is vrij van E-nummers, en gemaakt op basis van essentiële oliën. Hierdoor blijft de geur extra lang hangen, en wordt de omgeving om uw wasmachine ook nog voorzien van een heerlijk, fris geurtje. Onze wasparfum zorgt er voor dat u elke dag begint en eindigt met een lekker ruikende outfit, en heerlijk ruikende wasruimte en een vrolijke glimlach.

Hoe werkt ons wasparfum?

Het is zeer belangrijk dat uw kleding lekker ruikt. Een lekkere geur kan gemakkelijk uw gevoel beïnvloeden. Zo voelt u zich onbewust zelfverzekerder en comfortabeler in kleding waar een lekker geurtje aanhangt. Wilt u zeker weten dat uw kleding voorzien is van een lekkere, frisse geur? Dan is de wasparfum van wasgeurtje ideaal voor u. 

Wasparfum is zoals de naam al zegt, een soort parfum voor de was. Deze geuren zijn speciaal ontwikkeld om bij de was in te doen, zonder de kleding te beschadigen, van welk materiaal ze ook zijn. Het zorgt er voor dat uw was heerlijk ruikt. Wij hebben in totaal 5 verschillende soorten wasgeuren ontwikkeld, met elk andere een unieke geur. Onze geuren zijn:

  • Blossom drip
  • Morning vapor
  • Flower rain
  • Sundance
  • Full moon

Wasparfum is een toevoeging tot uw normale wasmiddel of wasverzachter. Het zorgt voor een lekker geurtje aan uw was zowel als uw waskamer. U kan dagenlang blijven genieten van deze heerlijke frisse geur. Doe 5ml wasgeurtje in het kindvriendelijke dopje, en doe deze in het laatje bij de wasverzachter bij een volle wastrommel. 

Kleding zegt veel belangrijks over u. Een schone outfit straalt een verzorgde look uit, en laat zien dat u uw goed voelt. Natuurlijk ook, bij een lekker ruikende outfit, gaan mensen er eerder van uit dat u zich goed voelt.  En het voordeel is: U hoeft geen after shave, deodorant of parfum gebruiken! Deze parfums kunnen uw kleding beschadigen. Daarom is het handig om wasparfum te gebruiken, die er voor zorgt dat uw kleding lekker ruikt, en niks beschadigd!

Ons wasgeurtje proefpakket

Het is natuurlijk moeilijk om te kiezen welke geur u wilt aanschaffen. Er zijn 5 verschillende geuren met 5 verschillende namen, die de geur wel omschrijven, maar natuurlijk nooit een duidelijk beeld geven bij hoe de geur ruikt. Daarom hebben wij bij wasgeurtje dé oplossing gevonden voor dit probleem. 

Wij hebben een proefpakket samengesteld, met alle verschillende geurtjes die wij aanbieden op onze website. Het pakket bestaat uit 5 flesjes van 10ML, waar u 2 wasbeurten per flesje uit kan halen. Het middel is een toevoeging tot uw wasverzachter en wasmiddel, en dient in het wasverzachterlaatje worden gegoten.

Bent u er achter welk geurtje u het lekkerst vind? Dan kan u vervolgens de grote fles bestellen op onze website. Zo kan u lang genieten van een heerlijk frisse geur op uw kleding, en ook in uw huis en waskamer. Neem dus snel een kijkje op onze website, en vind hét wasgeurtje dat bij u past!