Kinder Trends

Modeblog Online

Pokemon trading card game spelen

Om de Pokemon trading card game te spelen heb je natuurlijk Pokémon kaarten nodig. Deze kaarten zijn eenvoudig te krijgen door booster packs te kopen. Met deze boosterpacks krijg je unieke speelkaarten waarmee je de Pokemon trading card game kan spelen. Daag anderen die ook Pokémon kaarten verzamelen uit laat zien wie de sterkste kaarten heeft. 

Zo werkt de Pokemon trading card game

Voor de Pokemon trading card game heb je een aantal kaarten nodig. De belangrijkste kaart is natuurlijk de Pokémon zelf. Een sterkere Pokémon zal meer levens hebben en meer schade aanrichten. De Pokémon kan aanvallen door middel van energiekaarten. Voor een aanval heb je dus de bijbehorende energiekaarten nodig die worden aangegeven op de kaart zelf. Op de kaart van de Pokémon staan een aantal gegevens die laten zien hoe sterk de Pokémon is en wat hij nodig heeft om aan te vallen. In de meeste gevallen zullen sterkere Pokémons meerdere energiekaarten nodig hebben om een aanval te doen. Daarvoor krijg je wel veel schadepunten voor terug. Andere kaarten die gebruikt kunnen worden zijn support kaarten. Deze kaarten kunnen erg veel van elkaar verschillen in functie. Zo kunnen bepaalde kaarten een Pokémon helen van status condities bijvoorbeeld. Op het speelveld zal er steeds één actieve Pokémon zijn die vecht tegen de tegenstander. Op de achterlijn van het speelveld is de bank met de Pokémons die je nog in het veld kan plaatsen. 

Krijgen van sterkere Pokémons

Je zult natuurlijk makkelijker winnen wanneer je in bezit bent van een sterke Pokémon in de pokémon trading card game. Om hier aan te komen moet je simpelweg gewoon booster packs openen. Iedere booster pack heeft kans om een sterke Pokémon te bevatten. Een extra sterke Pokémon is zeldzamer. De kans is dus kleiner dat je deze kaart zal tegenkomen in een booster pack. Een manier om gegarandeerd een specifieke kaart te krijgen is door te zoeken naar een Pokémon winkel die in bezit zijn van deze zeldzame kaarten. De prijs van deze kaarten hangt af van hoe zeldzaam de kaart is en hoeveel vraag er naar is. Je kunt je wel voorstellen dat een gewilde kaart waar weinig van zijn een hoge prijs zal hebben. Ook zullen de kaarten van de Pokemon trading card game om de zoveel tijd veranderen. Er zal namelijk telkens een nieuwe serie uitgebracht worden. Hoewel dit allemaal wel leuk is omdat er vernieuwing in zit, betekent het wel dat de oudere series niet meer worden gemaakt. 

Kopen en verkopen van kaarten

Er zijn speciale marktplaatsen waar je jouw Pokemon trading card game kaarten kan kopen en verkopen. Het is belangrijk om dit te doen bij een betrouwbare tussenpersoon. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat een zeldzame kaart wordt nagemaakt. Je betaalt dus een hoge prijs voor een kaart dat niet echt is. Een tussenpersoon met genoeg expertise kan eerst onderzoek doen naar de kaart voordat deze aan jou wordt aangeboden.