Kinder Trends

Modeblog Online

Private label cosmetica gezocht

Als eigenaar zijnde van een schoonheidssalon ben ik dagelijks druk in de weer om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. Het hebben van goede producten ter verzorging is dan ook erg belangrijk. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet naar private label cosmetica. Dit naar aanleiding van het feit dat ik goede cosmetica wil hebben om te gebruiken. Nu dat ik op het internet al genoeg verzorgingsproducten had gezien ging ik er ook vanuit dat ik het direct kon bestellen om te testen.

Pas wanneer je het in huis hebt en je gaat testen kom je er vrijwel meteen achter dat het niet de gewenste resultaat geeft wat je had verwacht. Het moment dat ik op de website van cosmetize.nl had gekeken wist ik dat ik hier goed zat. Het feit dat ze graag bij je langs komen om het een en ander te bespreken en te laten zien deed mij al goed.

foundation

Goede service

Het moment dat ik heb besloten om hier een afspraak te maken hoopte ik dat het goed zou uitpakken. Zodoende zijn ze vorige week bij ons in de salon geweest en heb ik een aantal producten mogen testen. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat de private label cosmetica een geschikte lijn is om te gebruiken bij ons in de salon. Onze klanten reageren hier dan ook erg positief op en heb ondertussen een aantal nieuwe klanten mogen ontvangen.

Meer verhalen