Kinder Trends

Modeblog Online

Van slof naar design stuk

De originele en authentieke espadrille wordt sinds de 13e eeuw met de hand gemaakt in dorpen in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje. In sommige dorpen worden ze nog handgemaakt volgens een eeuwenoude traditie, maar de massa productie verloopt machinaal.

Het werd een populair schoeisel onder de armere bevolking , zoals boeren en mijnwerkers die zich nog geen lederen schoenen konden permitteren.

Het is echter een mode item geworden dankzij het modehuis van Yves Saint Laurent, die de know how zocht voor een ​​gevlochten jutte sleehak.

Wat zijn de typische kenmerken?

De traditionele vlakke espadrille is gemaakt van een geweven zool, ondersteund door een laagje rubber én een stuk canvas. Innovatie zal een constante zijn , want espadrilles draag je met trots. Ze passen zich aan aan trends en voldoen tot in de kleinste details aan de hoogste kwaliteit.

Toch mogen niet ontbreken in jouw kast. Ze kunnen met alles worden gecombineerd: je kunt ze dragen met jurken, allerlei soorten jeans en ze naar eigen smaak combineren.

Je vindt ze ook met prints, plat of met hak. Er zijn vele speciale ontwerpen , zodat je degene kunt kiezen passend bij jouw stijl.

Bovendien, als u een liefhebber bent van schoenen zoals wij, zult u het geweldig vinden om te kunnen genieten van gevarieerde modellen waarmee u uw kleding tijdens zomerdagen kunt combineren.

Welk paar zijn jouw favorieten?

Comfort, stijl, design en veelzijdigheid worden verenigd in één schoen. Ze zijn een geliefd zomeraccessoire die ons aan zon, zee en strand doen denken.

Meisjes en vrouwen die kiezen modellen van de meest uiteenlopende soorten. Sommigen vertellen ons: “Ik kies voor een plateauzool “, “Mijn favorieten zijn die met veters “, “Voor mij is het model met sleehak het beste “…en daarom zijn er zeer gevarieerde ontwerpen. Nieuwe trends en modieuze kleuren zie je terug in elke nieuwe collectie.