Kinder Trends

Modeblog Online

Voor iedereen een goede tas

Burkely

Waar de een van een lekkere ruime tas houdt, vind de ander juist een compact model handig om mee te nemen. Wel is het belangrijk dat je al je spulletjes erin mee kunt nemen, make up, je portemonnee en bijvoorbeeld je smartphone. De verschillende tassen van Burkely zijn uitgerust met handige opbergvakken, om op deze manier alles mee te nemen wat je wenst. Wist je dat er zelfs tassen zijn, waarbij je een laptop of tablet mee kunt nemen? Op deze manier kun je zowel in je vrije tijd, als voor zakelijke doeleinden een passende tas vinden. 

Burkely

Van zakelijk tot trendy model

Binnen het assortiment van Burkely vind je voor iedereen een goede tas, van prachtig zakelijk met verschillende handige vakken tot trendy modellen om op stap te gaan. Verschillende kleuren maken het mogelijk, om een tas te vinden die bij je outfit past. Natuurlijk is het formaat van een tas ook een belangrijk element, er moet voldoende ruimte zijn zodat je al je spulletjes mee kunt nemen. Wat voor model je ook zoekt, bij travelbags vind je altijd een leuk en passend model wat je mee kunt nemen. 

Van tas tot koffer

Ga je echt op reis dan moet je natuurlijk meer opbergruimte hebben dan alleen een Burkely tas, je kunt in de webshop van travelbags kijken voor iedere tas die je nodig hebt. Of dit nu een tas is om een avondje uit te gaan, of om met je vakantie alle benodigde spullen mee te nemen. Maar ook tassen om naar school te gaan, of voor zakelijk gebruik. Koffers om al je kleding op vakantie mee te nemen, en nog voldoende ruimte over voor leuke souvenirs. Met de tassen en koffers van travelbags kun je altijd en overal de tas of koffer meenemen die je nodig hebt.