Kinder Trends

Modeblog Online

Wat is een buzzy skelter?

buzzy skelter

Buiten spelen is goed en gezond voor een kind. Klimmen, kruipen, rennen en rijden zorgen bovendien voor een optimale spierontwikkeling. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de sociale ontwikkeling van je kind. Maak gebruik van een skelter, zodat het spelen vele malen aantrekkelijk wordt om buiten te zijn. Met de buzzy skelter kun je alle kanten op, want door het verstelbare zadel en stuur kun je deze gemakkelijk aanpassen. Op deze manier is het geschikt voor kleine en grote kinderen. Onderstaand schrijven geeft je meer informatie.

buzzy skelter

Wat is een buzzy skelter precies?

Het is een skelter verkrijgbaar in verschillende prachtige uitvoeringen. Denk aan mooie kleuren, waardoor er voor iedereen een leuke variant verkrijgbaar is. Ook zijn er exemplaren, waarbij de skelters lijken op een ware race-uitvoering. Dankzij de vier krachtige wielen is het verder een stabiel product. Het voertuig is aanpasbaar, zodat deze te gebruiken is tot een leeftijd van ongeveer vijf jaar.

Goed alternatief voor de driewieler

Balans houden op een driewieler gaat niet altijd even makkelijk. Hierdoor kan het rijden een ware uitdaging worden. Ook de mate van veiligheid neemt af bij een driewieler. De buzzy variant is gelukkig een uitstekend alternatief. De vier stevige wielen en de schommelas geven je kind stabiliteit. Door de schommelas kan je kind tevens comfortabel over kuilen en hobbels heen rijden. Het direct drive systeem zorgt voor een soepel trappen en sturen. Scherpe bochten, zandvlaktes of het rijden door het bos worden een fluitje van een cent. De massieve EVA banden op het voertuig hebben een groot voordeel, omdat ze niet lek te krijgen zijn. Daarnaast zijn de banden muisstil.

Overige voordelen

Het design is niet alleen modern en flitsend, je kleintje is daarbij lekker actief bezig in de frisse buitenlucht. In een tijd waarin veel kinderen achter schermen te vinden zijn, is een skelter een welkome afwisseling. De vaste verbinding tussen de voorste en achterste krukas zorgt voor een soepele rijervaring. Ook kan de buzzy skelter voor en achteruit rijden. Het weegt minder dan tien kilo, waardoor je deze eenvoudig mee kunt nemen. Neem deze bijvoorbeeld eens mee op vakantie of naar familie en vrienden.

Meer verhalen